Gratis sessie 4: Love Your Client

 

Heb je iets geleerd uit de 4 gratis video´s? Dan vind je volgende aanbieding zeker geweldig!

Ben jij overwerkt en onderbetaald en verdien je iets beter? Of loop je tegen klanten aan die niet met jou in zee willen gaan? Wil ook jij meer omzet?

Er is een systeem waardoor jij succesvol kunt worden. Als je maar de juiste kennis hebt, de juiste partners en het juiste plan.

Ik heb een Online Salescursus samengesteld om jou te helpen! Door de inzichten in de cursus toe te passen zal jouw klant niet meer moeilijk doen over prijs. Je zal je niet meer moeten verantwoorden waarom je duurder bent.

Wil je meer bereiken door minder te werken? Dan ben je op de juiste plaats!

Tien jaar geleden startte ik met nul ervaring in het Sales vak. Ik liep grandioos tegen mezelf en het verkopen aan. Maar ik volgde tal van Sales en Persoonlijke Ontwikkelingscursussen om mezelf te verbeteren. In acht jaar bouwde ik een bedrijf van nul op tot een business met een omzet van 1,5 miljoen euro.

 

 Mijn visie:

I believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a difference.

I believe that everyone can sell. You might forgot how to do it but if you have a passion and you get the tools, you will succeed!

 

Mijn missie:

I want to teach 1000 entrepreneurs to get their passion out.

 

Wat heb ik bedacht om jou te helpen?
Er zijn tal van sales trainingen op de markt maar ik doe niet wat zij doen. Zij leren een tactiek maar ik leer hoe je moet denken. Nadenken waarom en hoe je iets doet brengt je zoveel verder. Ik heb niet alleen succes gekend maar ook tegenslagen. Ik weet ook wat je niet moet doen en ook dat vertel ik jou in de Online Salescursus.

Hoe gaat de training in zijn werk?
Wekelijks krijg jij een nieuwe video toegestuurd. Jij kiest wanneer je de video bekijkt. Je hoeft dus geen verre verplaatsing te maken. Jij krijgt een persoonlijke LOGIN. Je kan van gedachten wisselen met andere deelnemers. Je kan mij persoonlijk vragen stellen. Als je een vraag hebt die voor iedereen interessant is wordt dit in één van de volgende video´s behandeld.

UNIEK AANBOD!
Allemaal leuk en aardig, maar wat kost het nu en wat is het aanbod?
We zetten het hier kort op een rij:

Super-aanbod: SalesOnline
Hoeveel is het jou waard? Weten hoe je ervoor kan zorgen dat klanten met jou in zee willen gaan? Eindelijk te weten komen hoe jij met passie kan ondernemen maar er OOK van kunnen leven…. Eindelijk een verschil kunnen maken in het leven van anderen EN in dat van jezelf!
De waarde van dit pakket is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

Maar wees gerust… ik ga je geen duizenden euro´s aanrekenen.
De normale prijs: € 165,00 per maand (excl. BTW). Maar dit betaal jij dus NIET!

 

Lees hier wat anderen zeggen over de trainingen:

 

chakib ben marzouk

 

 

 

Chakib Ben Marzouk
Sales Manager Entrance Services

Een startende verkoper weet niet waarnaartoe of hoe hij moet verkopen. Ine luistert naar de problemen en geeft tal van tips. Haar boek Topverkoper in 20 weken is een zeer goed hulpmiddel op zich. Maar voor al degenen die met vragen zitten en er geen antwoorden op vinden, is de training zeker een aanbeveling.

 

esther molenaar

 

 

 

Esther Molenaar
Schrijfcoach

Met een heldere uitleg gaat Van Hofstraeten je eigen demonen over verkopen te lijf.
Zelf hou ik niet van verkopen. Ik moet dan altijd denken aan die opdringerige types die je iets door je strot proberen te duwen. Al je eigen ideeën over verkopen pakt ze aan en ze laat zien dat het allemaal anders is en dat je eigen mindset de oorzaak is van hoe jij tegen verkopen aankijkt en verkopen aanpakt. Zeker een aanrader wanneer je zelf wil verkopen, zonder als verkoper gezien te worden.

 

jacqueline moleman

 

 

 

Jacqueline Moleman
Eigenaar van Huis en Lease, Exceed Expectations and Negotiation4Women

Mijn ervaring met verkopers is dat ze er nogal mystiek over doen hoe ‘moeilijk’ hun klant is. (Terwijl ik mezelf als klant nooit moeilijk vond.)
Ine van Hofstraeten heeft het vak Verkoop ontdaan van mysterie waardoor het als dagelijkse vaardigheid toegankelijk geworden is voor iedereen. Ik zou haar willen aanraden aan iedereen die het ‘verkopen’ ziet als het lastigste onderdeel van het succesvol maken van zijn of haar bedrijf.

 

TWIJFEL je nog?

SPECIAAL voor jou heb ik een UNIEK AANBOD!
In plaats van de normale prijs: € 165,00 per maand (excl. BTW) betaal jij nu:

JOUW SPECIALE DEAL: € 79,95 per maand (excl. BTW)*
*Je kan op elk moment uitschrijven!

De waarde van dit pakket is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

BESLIS NU! En krijg de volgende bonussen:

  • Gratis Ticket: Seminar Sales Secrets! (twv € 495,00)
  • Gratis Exemplaar van mijn boek Topverkoper in 20 weken! (bij aanwezigheid op het Seminar Sales Secrets) (twv €19,95)
Ja, ik wil me inschrijven voor de Online Cursus SalesOnline voor € 79,95 per maand:

Tot ziens in de eerste video!

 

Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Website gerealiseerd door Webalist B.V.