Referenties

Anderen over de Trainingen

 

 

 

 

Ad Van Buel
Management Trainer Eindhoven

Management trainer in Eindhoven

Management trainer in Eindhoven

 

Management trainer in Eindhoven

Ine Van Hofstraeten komt uit de praktijk en heeft werkelijk verkoopresultaat behaald. De training wordt gegeven door iemand die snel en enthousiast is. Ook is ze begaan en betrokken bij elke deelnemer. Tijdens de training was er een open sfeer waar ik me echt welkom voelde.

 

chakib ben marzouk

 

 

 

Chakib Ben Marzouk
Sales Manager Entrance Services

Een startende verkoper weet niet waarnaartoe of hoe hij moet verkopen. Ine luistert naar de problemen en geeft tal van tips. Haar boek Topverkoper in 20 weken is een zeer goed hulpmiddel op zich. Maar voor al degenen die met vragen zitten en er geen antwoorden op vinden, is de training zeker een aanbeveling.

 

gerda hekker

 

 

Gerda Hekker
Zelfstandig ondernemer

De training zal startende verkopers en ondernemers zeker helpen omdat ze gegeven wordt vanuit passie.

 

yasmyn rybak

 

 

 

 

Yasmyn Ribak
Zelfstandig ondernemer

De cursus is vooral gericht op verkooptechnieken in persoonlijk contact. Ondanks dat ik vooral online verkoop, zitten er zeker dingen in die mij kunnen helpen.

 

 

Anderen over het boek Topverkoper in 20 weken

 

jos burgers

 

 

 

 


Jos Burgers, veelgevraagd spreker en bestsellerauteur van Gek op Gaten, Hondenbrokken, Geef nooit korting, en meer…

Verkopers zijn doeners, geen lezers. En dat is jammer. Want Ine Van Hofstraeten heeft een buitengewoon praktisch en volledig meesterwerk afgeleverd. Beginnende en gearriveerde verkopers doen er dan ook verstandig aan tijd uit te trekken voor haar boodschap. Dit boek is met passie geschreven, zeer vlot leesbaar en buitengewoon compleet. De kracht zit ’m in de eenvoud, al is niets moeilijker dan ingewikkelde zaken simpel maken. Verkopers: lezen dus!

 

wessel berkman

 

 

 

Wessel Berkman, bestsellerauteur van de Brown Paper methode en Sales: 50% meer omzet in 90 dagen

Als echte verkoper wil je altijd de beste zijn. Om dat te worden en te blijven is de bereidheid om uit je comfortzone te stappen een dagelijkse activiteit. Pas als je daar geen concessies op doet kom je waar de magic happens! Dit boek kan daarbij goed helpen en is dus een absolute aanrader.

 

carl van de velde

 

 

 

Carl Van de Velde, Business expert

Dit boek is een waardevolle inspirator en leidraad om meer klanten te verdienen.

 

pacelle van goethem

 

 

 

Pacelle van Goethem, bestsellerauteur van IJs verkopen aan eskimo’s

Hier is een ervaren en gedreven verkoper aan het woord. Snel, begrijpelijk en vlot te lezen. Zelfs met tips voor ons Nederlanders om iets aan Belgen te kunnen verkopen…

 

richte lommert (1)

 

 

 

 

Richte Lommert, bestsellerauteur van Alles over Verkopen

De weg naar een succesvolle verkoopcarrière is geplaveid met goede leerboeken. Dit boek is er één van en moet dus gelezen en bestudeerd worden.

 

michiel cobben

 

 

 

Michiel Cobben, auteur van De Gunfactor

 Complimenten, leuk en vlot geschreven! Ine van Hofstraeten weet met haar boek Topverkoper in 20 weken precies aan te geven waar het in verkoop om draait. Universele waarheden en daarom toepasbaar in alle branches, zowel Business to Business als Business to Consumer. Haar adviezen zijn helder geformuleerd en dusdanig inspirerend dat je regelmatig de neiging krijgt om er tijdens het lezen al mee aan de slag te gaan. Als u weet toe te passen wat zij schrijft, zou het wel eens veel sneller dan 20 weken kunnen zijn voordat u een topverkoper bent geworden. Ik gun het u!

 

sandra derksen

 

 

 

Sandra Derksen, eigenaar van Bloeiende Praktijk en auteur van Afvallen als spirituele oefening en Succesvolle email marketing en email nieuwsbrieven om alle klanten aan te trekken die jij wilt.

Topverkoper in 20 weken reikt je de SELL®-methode aan om een excellente verkoper te worden door te houden van wat je doet. Wil je weten hoe je klanten vindt, ze behoudt en jaarlijks je omzet verhoogt?

 

sylvia van de ven

 

 

 

Sylvia van de Ven, Coach/Therapeut

Ik heb je boek over de SELL®-methode gelezen! Supergoed! Het leest prettig en snel. Ik had onmiddellijk het gevoel: “Mijn dochter van 18 moet dit lezen als steun bij haar sollicitaties om zichzelf goed te verkopen! Ik ga zeker je site doorsturen naar vriendinnen die het moeilijk vinden zichzelf te verkopen.

 

kirsten cornelissen

 

 

 


Kirsten Cornelissen, schrijfster en ondernemer

Ondanks dat ik geen professioneel verkoper ben of plannen heb om dat in de nabije toekomst te worden, heb ik de nodige inspiratie opgedaan in dit vlot leesbare boek van Ine van Hofstraeten. Goed verkopen vraagt in de basis namelijk om het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, niet om standaard tips en trucs die je op elke situatie kunt toepassen. In dit boek wordt op een heldere en toegankelijke manier uiteengezet hoe je je communicatie kunt verbeteren door je inlevingsvermogen in anderen te vergroten en te focussen op hoe jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen. De schrijfster verkondigt in dit boek dat we allemaal verkopers zijn, vaak zelfs zonder dat we dat in de gaten hebben. Al is het maar van onszelf. Dit doen we zakelijk (in elk beroep heb je een streepje voor als je jezelf, je product of dienst op een vriendelijke doch krachtige manier onder de aandacht weet te brengen) én privé.
Dit boek is een aanrader voor al deze verkopers, ongeacht op welk gebied ze de in dit boek opgedane kennis willen inzetten.

 

esther molenaar

 

 

 

Esther Molenaar, schrijfcoach

Met een heldere uitleg gaat Van Hofstraeten je eigen demonen over verkopen te lijf.
Zelf hou ik niet van verkopen. Ik moet dan altijd denken aan die opdringerige types die je iets door je strot proberen te duwen. Vooral iets wat jij niet wilt. Al je eigen ideeën over verkopen pakt ze aan en ze laat je zien dat het allemaal anders is en dat je eigen mindset de oorzaak is van hoe jij tegen verkopen aankijkt en verkopen aanpakt. Zeker een aanrader wanneer je zelf wil verkopen, zonder als verkoper gezien te worden.

 

jacqueline moleman

 

 

 

Jacqueline Moleman, eigenaar van Huis en Lease, Exceed Expectations and Negotiation4Women

Mijn ervaring met verkopers is dat ze er nogal mystiek over doen hoe ‘moeilijk’ hun klant is. (Terwijl ik mezelf als klant nooit moeilijk vond.)
Met dit boek ‘Topverkoper in 20 weken’ heeft Ine van Hofstraeten het vak Verkoop ontdaan van mysterie en is het verkopen als dagelijkse vaardigheid toegankelijk geworden voor iedereen. Ik zou het willen aanraden aan iedereen die het ‘verkopen’ ziet als het lastigste onderdeel van het succesvol maken van zijn of haar bedrijf. Niet meer nodig: gewoon lezen en toepassen!

 

melissa verbeeck

 

 

 

Melissa Verbeeck, zaakvoerder bij Restaurant Christie’s

Met veel plezier reeds het begin van het boek kunnen lezen! Wat een eer is het gebleken ook! Ik kan haast niet wachten om verder te lezen.
De informatie en de inzichten die Ine aanhaalt in haar boek zijn zeer duidelijk EN onmiddellijk toepasbaar! Zowel voor startende verkopers, als meer ‘geroutineerden’ biedt dit boek een meerwaarde! Ook ikzelf als zelfstandig ondernemer kan hier ontzettend nuttige tips uithalen!
Kortom, zowel kennis -als geestesversterkend!! Topboek Ine! Gefeliciteerd met deze prestatie!

 

wilfred van der meer

 

 

 

Wilfred van der Meer, trainer/accountmanager Communicatie

Een boek wat je meeneemt in de wondere wereld van een topverkoper. Niet de verkoper spelen maar gewoon jezelf zijn en vanuit oprechte interesse je klant adviseren en voorzien van de juiste producten en diensten. Dit boek geeft je alle praktische tools die je als topverkoper succesvol maken. Een boek wat je iedere keer weer kunt herlezen om jezelf weer bewust te maken van de houding, het gedrag, de kennis en de vaardigheden van een topverkoper.

 

peron van stralen

 

 

 

Péron Van Stralen, auteur van Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht en Freed Ego, eigenaar van Péron Publishing

Dit boek is een must read voor iedereen die denkt dat ‘ie wel eens iets meer met zelfvertrouwen zou willen verkopen. En denk dan niet per definitie aan de verkoper die aan de deuren klopt. Maar ook aan hoe je iemand kan uitleggen wat je doet en een draagvlak nodig hebt voor wat je te bieden hebt. Door de praktische uitleg krijg je meer zelfvertrouwen om iets aan de man te brengen. Het maakt het voor veel meer mensen aangenaam om te ‘mogen’ verkopen. Goed, prettig en vlot leesbaar. Ine weet het zeer aangenaam te schrijven. Ik las het in een korte tijd uit. Ik ben verkocht. Ook goed om weg te geven.

 

Wil je persoonlijk begeleid worden om jouw Sales Skills te verbeteren? JOUW UNIEKE AANBOD! Klik hier.

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Website gerealiseerd door Webalist B.V.